Ko v dolgi vezi spolnosti skoraj več ni...

Pozdravljeni vsi skupaj.


Verjamem, da si bodo to temo zelo radi prebrali fantje in moški, toda zelo priporočljiva je tudi za ženske. Vsi se zavedamo, da spolnost v vezi sčasoma upada. Na to lahko vpliva več dejavnikov, toda prednjači predvsem en: VEČINOMA JE VSE ENAKO...enaki prostori, enaki položaji, enake vonjave in seveda ista oseba. Torej je ponavljanje enakega tisto, kar posledično vpliva na upad spolnosti v dolgotrajni vezi. Verjetno med seksom že v glavi lahko predvidiš vse prihajajoče dogajanje. Ok, zdaj se bo obrnila, zdaj me bo prijala tukaj, aha dovolj ima, hoče da mi pride... Predstavljajte si svojega najljubšega glasbenega izvajalca. Ste? Ok. Sedaj pa tako, predstavljajte si, da greste prvič na njegov koncert. Noro. Doživetje brez primere, spektakel, vse kar pove vi vsrkate vase. Vašemu navdušenju ni konca. Vse lepo in prav. Zdaj si pa zamislite da ga leta in leta spremljate na turneji. Dvesto koncertov na leto, pet let zapored. Večina izvajalcev ima neko rutino in podobne nastope, podobne izjave, nek svoj program, ki mu sledi. Torej? Kaj mislite kakšen se vam bo zdel ta izvajalec takrat? Verjetno bi raje, da vam Damjan Murko zapoje na uho karkoli iz svojega albuma in tudi če je edina možnost, da ste takrat pod tušem. Verjetno me vsi razumete. Saj na koncu koncev večina pozna tisto frazo " Pekel je v ponavljanju "

No torej vzrok smo nekako locirali. Kaj nam je torej storiti, da bo spolnost ponovno zaživela in bodo številke iz dvakrat, trikrat na mesec prešle na dvakrat, trikrat na teden. Rešitev je v spremembah! Vpeljite spremembe v vaše spolno življenje, v vašo spalnico in katerikoli drugi prostor ali lokacijo. Poleg tega ne sprašujte svojega partnerja ali je danes  razpoložen za seks in ga že na pol prosite, če se vas usmili, kajti to še zdaleč ni privlačno. Zagrabite ga, potegnite ga k sebi, prešlatajte ga kot da ste v osnovni šoli, poljubite ga, primite ga za rit...  to seveda velja za oba spola. Poskrbite tudi, da začinite spolnost z igricami, erotičnimi pripomočki, igranjem vlog, preoblačenjem, lasuljami.. Karkoli vam ustreza, da le poživite in ponovno preskoči iskrica. Razumem in vem, da je težko vse skupaj uskladiti, se posebej tisti, ki imamo stresne službe, majhne otroke, ki potrebujejo našo pozornost, toda ne smemo pozabiti na sebe ali na svojega partnerja. Ko se dan zaključi, si vzamita čas zase, pomuckajta se, objemita se, poglejta kaj na tv-ju, ne obrnita si hrbta in zaspita. Tudi če se ta dan nič ne zgodi, vse to je paritveni ritual. Čez dan napišite partnerju da ga ljubite, napišete mu da si ga želite, da je za vas najlepša oseba na svetu, najbolj seksi... Ne hodita doma kar tako eden mimo drugega. Udarite jo po riti, ženske dovolj je da se le rahlo, kao po nesreči obdrgnete ob njegovo moškost in ga poredno pogledate. Igrajta se čez dan, izzivajta en drugega in če se ne moreta kontrolirati, prižgita otroku najljubšo risanko, malo smokija in se predajta strastem, imata približno 10-15 min predno otroku zmanjka smokija :) Poskrbite za spolnost v svoji vezi, predno za spolnost v vaši vezi poskrbi naključni neznanec ali neznanka, ki bo ravno ob pravem času govoril ravno prave besede. 

Ženske ne odmajujte z glavo in prenehajte z obračanjem oči, če vam moški kaj predlaga glede spolnosti. Vsake toliko je pač potrebno iti na kolena, ali uživati v analnem seksu.

Moški poskrbite, da se bo ženska počutila seksi, privlačno, da je za vas edina, ter se naučite da darila in rože niso samo za osmi marec, prodajajo jih celo leto.


4play


Pustite odgovor

Prosimo, da se vpišete ali registrirate za oddajo komentarja