Obisk SEX SHOP trgovine... zabava ali smrtno resno nakupovanje

Kaj je primerno in česa se izogibajte, ko obiščete sex shop

Obisk fizične ali spletne erotične trgovine je lahko za vas čisto nova izkušnja, ali pa ste v tem že stari mački. V vsakem primeru vam bodo gotovo prišli prav spodnji nasveti, ki bodo sex shop spremenili v nakupovalni raj, vam pa omogočili prijetno izkušnjo, ki vam je ne bo pro..

Preberite več

Intervju z Moia.in

1.  Dejan, vaša spletna trgovina se ukvarja s prodajo spolnih igrač, afrodizijakov, perila in kar je še erotičnih pripomočkov. Povejte nam najprej, je pri nas dandanes to še vedno nekakšna "tabu tema"?

Da, seveda je. Ljudje smo še vedno zelo sramežljivi in zaprti, kar ..

Preberite več

Dildo – erotična igračka za vse priložnosti

Na tržišče dandanes prihaja čedalje več igračk za spolne užitke, kar pa ne pomeni, da klasika, med katero gotovo spadata tudi vibrator in dildo kakorkoli izgubljata na popularnosti. Z upoštevanjem nekaterih nasvetov boste svoje užitke ob uporabi te erotične igračke dvignili v neslutene višave.


Preberite več

Ko v dolgi vezi spolnosti skoraj več ni...

Pozdravljeni vsi skupaj.


Verjamem, da si bodo to temo zelo radi prebrali fantje in moški, toda zelo priporočljiva je tudi za ženske. Vsi se zavedamo, da spolnost v vezi sčasoma upada. Na to lahko vpliva več dejavnikov, toda prednjači predvsem en: VEČINOMA JE VSE ENAKO...enaki prostori, enaki položaji, enake vonjave in seveda ista oseba. Torej je ponavljanje enakega tisto, kar posledično vpliva na upad spolnosti v dolgotrajni vezi. Verjetno med seksom že v glavi lahko predvidiš vse prihajajoče dogajanje. Ok, zdaj se bo obrnila, zdaj me bo prijala tukaj, aha dovolj ima, hoče da mi pride... Predstavljajte si svojega najljubšega glasbenega izvajalca. Ste? Ok. Sedaj pa tako, predstavljajte si, da greste prvič na njegov koncert. Noro. Doživetje brez primere, spektakel, vse ka..

Preberite več

Fetiš pri nas

Pozdravljeni vsi skupaj.


 


Veliko se nas vsaj malo sprašuje kakšen je skrivnostni svet fetiša. Kaj se v njemu dogaja, ali meni pašejo določene stvari ...pa tega še ne vem. Bi radi pokukali za zaveso tega sveta, pa ne veste kako? Naj vam vsaj malo pomagam in za vas raziščem ta skrivnostni svet.


Prvo poglejmo sam pomen besede fetiš. Kaj pravi naš SSKJ: fétiš  -a m (ẹ̑) 1. pri nekaterih primitivnih ljudstvih predmet, ki ima nadnaravno moč in se časti po božje: razprava o fetiših in običajih 2. knjiž. za posameznika ali skupino nedotakljiva, slepo oboževana, priznana stvar: ljudsko pesem je spremenil v fetiš; zadati udarec fetišem malomeščanske demokracije. Ufff… Tole te pa še glava zaboli. Jaz si nekako besedo fetiš razlagam kot..

Preberite več

Valentinovo

Pozdravljeni vsi skupaj..

 

Čeprav je valentinovo bolj ameriški in komercialni praznik, je okoli valentinovega tudi pri nas v Sloveniji postala prava mala norišnica. Vsi iščejo tisto »pravo« darilo za svojega partnerja, simpatijo, ljubimca… Le kaj bi tisto »pravo« darilo bilo? Rože so bolj za 8. marec, večja darila naj bi bila za rojstni dan, Božič in Novo leto. Kaj je torej tisto, kar naj bi podarili za valentinovo? Raziskave kažejo, da je za valentinovo darilo potrebno biti izviren, kreativen, morda narediti kaj sam ... dati nekaj razmisleka v darilo. Torej ni nujno da je drago, bolj je pomembno da je nekaj posebnega. Saj vem, mnogi se nebi branili novega iPhona ali kakšne zlatnine…, t..

Preberite več