Dostava


Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo ali način dostave, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Stroški dostave so preračunani glede na maso naročenega blaga in so prikazani v celotnem poteku nakupa od dodajanja artiklov v košarico naprej.Če je ob prevzemu pošiljke opazno, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije ali GLS-u. Takšen paket je potrebno osebno dostaviti na najbližjo pošto v enakem stanju kot ob prevzemu, poštni uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s Pošto Slovenije ali GLS-om bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.Cena dostave je 3,50 €. Za naročila v vrednosti nad 70 € je dostava brezplačna.

Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije ali službi GLS provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,50 eur za naročila do 98 eur, za naročila od 98 - 501,00 eur 1,07%, za naročila večja od 501,00 EUR  pa je provizija enotna in sicer 5,36 EUR.

Plačilu provizije Pošti Slovenije ali službi GLS se boste izognili, če boste celotno kupnino plačali po predračunu.


Za naročila prek interneta na naslove v tujini zaračunavamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali GLS-a.


Dostava je možna v delovnem času Pošte Slovenija in GLS-a. Paketov ne dostavljamo v soboto, nedeljo in med prazniki.

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555